Főoldal Itthon Féltékenységből halálra verte a barátnőjét egy férfi

Féltékenységből halálra verte a barátnőjét egy férfi

3 megtekintés

Halálra verte barátnőjét egy férfi Lajosmizsén még 2020. március 14-én. Azelőtt többször veszekedtek, mert a férfi féltékeny volt.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóközleménye szerint emberölés miatt vádat emeltek egy férfi ellen, aki 2020. március 14-én Lajosmizsén ittas állapotban brutális módon halálra verte a súlyosan ittas barátnőjét.

A nő és a férfi 2019 augusztusában kerültek kapcsolatba, a nő alkalmanként a férfinál volt, de tartós kapcsolat nem alakult ki közöttük. A nő ugyanis nemcsak vele tartott fenn közelebbi kapcsolatot, ezért gyakoriak voltak a veszekedések. A férfi és barátnője rendszeresen fogyasztottak alkoholt, a férfi ittasan a féltékenysége miatt mások jelenlétében is többször kiabált barátnőjével.

2020. március 14-én este együtt mentek egy lajosmizsei büfébe, ahol mindketten berúgtak. A nő bizonytalanul mozgott és beszéde is alig volt érthető. A férfi ismét veszekedni kezdett vele, lökdöste, mert a nő más férfiakkal is táncolt. Amikor hazaindultak, a vádlott a karjánál fogva vezette barátnőjét, de ismét veszekedni kezdtek.

A férfi ütni kezdte a nőt, egyszer tenyérrel, majd kétszer ököllel megütötte az arcát. A bizonytalan mozgású, ittas nő emiatt a földre esett, ekkor az ittas férfi mindkét lábával felváltva többször megrúgta a védekezésre képtelen nő testét és lábait. A nő próbált továbbmenni, de a férfi többször is nekikezdve folytatta a brutális verést: számos alkalommal, nagy erővel ütötte és rúgta a testét és végtagjait.

Amikor a nő már nem bírt lábra állni, a férfi a vállára vette és elindult vele. A nő kabátja azonban elszakadt, ezért ismét a földre zuhant. Végül a férfi elkezdte a földön vonszolni, majd ismét a vállára véve az albérletébe vitte és ágyba fektette. Ekkor azonban a nő már nem élt.

A férfi másnap reggel szólt a munkaadójának, hogy barátnője meghalhatott, így a munkaadó értesítette a mentőket és a rendőrséget. A nő az elhúzódó, kegyetlen bántalmazás miatt a fején és testszerte számos súlyos sérülést szenvedett, halála a súlyos fejsérülései miatt állott be.

A letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű vádlottat a főügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolja. Az ügyész végrehajtandó fegyházbüntetést kért a vádlottra, valamint hogy a román állampolgárságú férfit Magyarország területéről ki kell utasítani.

A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek