Főoldal Itthon Deutsch Tamás levele az Európai Parlament néppárti képviselőcsoport tagjainak

Deutsch Tamás levele az Európai Parlament néppárti képviselőcsoport tagjainak

1 megtekintés

Deutsch Tamás levelet írt az Európai Parlament néppárti képviselőcsoportjának, a levelet a Fidesz-KDNP képviselőcsoportja hozta nyilvánosságra. A levél szövege:

Kedves Képviselőtársaim!

A képviselőcsoportunk múlt heti ülésén megkezdett vita folytatásaként engedjék meg, hogy tisztázzam az álláspontomat egy korábbi interjúban tett kijelentésem kapcsán.

Először is szeretném megismételni a bocsánatkérésemet Manfredtől és valamennyi képviselőtársamtól. Nem állt szándékomban senkit sem megsérteni – sem képviselőcsoportunk vezetőjét, sem frakciónk akár egyetlen tagját is, sem pedig a politikai családunkat.

A megfogalmazás helytelen volt a részemről, amiért elnézést kérek. Az általam használt szerencsétlen összehasonlítást visszavonom.

Remélem, hogy fel tudjuk oldani a feszültségeket és folytatni tudjuk a közös munkánkat az Európai Unió erősítése érdekében, különösen egy olyan válsághelyzetben, amikor az egységre minden korábbinál nagyobb szükségünk van.

Tisztelettel,

Deutsch Tamás

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek