Főoldal Itthon Bajkai István: Rögzíteni kell a család fogalmát

Bajkai István: Rögzíteni kell a család fogalmát

4 megtekintés

Dr. Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője a Parlament mai üléséről, a várható döntésekről, valamint a nemzetről és a migrációról beszélt a Heti Tv Pirkadat című műsorában.

A politikus beszámolt arról, hogy az általa támogatott Lámpás 92 közhasznú alapítvány legutóbbi rendezvényén jelen volt, ami több volt mint egy kiállítás megnyitója. Mint megjegyezte, ez a szervezet egy rendkívül nemes feladatot végez, hátrányos helyzetű és sérült embereket segíti, biztatva őket művészi alkotások elkészítésére. Az alapítvány már több éve szervez például alkotótáborokat is a támogatottaknak.

Többek között az itt készült műveket is ki szokták állítani, így történt ez most is a K11-ben, ahol a képviselő, mint az alapítvány fővédnöke nyitotta meg a kiállítást, természetesen mindezt az online térben. Hozzátette azt is, a Lámpás 92 valóban példaértékű munkát végez, amikor lehetőséget ad a sérült embereknek a kibontakozásra, az alkotásra.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek