Főoldal Koronavírus Ákos első lemezének aranylemezét ajánlotta fel jótékony célra

Ákos első lemezének aranylemezét ajánlotta fel jótékony célra

4 megtekintés

A Karcolatok című első szólóalbuma aranylemezét ajánlotta fel a közmédia Jónak lenni jó! adománygyűjtő akciója számára Kovács Ákos.

Ákos is részt vesz a Jónak lenni jó! kampányban. Idén első szólóalbuma, az 1993-ban megjelent Karcolatok aranylemezét ajánlotta fel a közmédia adománygyűjtő akciója számára. A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsor keddi adásában azt mondta, régóta részt veszek a Jónak lenni jó! akcióiban, idén szerepelni is fogok a december 20-ai műsorban. 

Ákos a szeptemberi sajtótájékoztatójánFotó: Hirling Bálint – Origo

A Jónak lenni jó! kampány idén az Együtt az Autistákért Alapítványt támogatja. A 13616-os adományvonal hívásával vagy egy sms elküldésével bárki 500 forinttal támogathatja a kampányt, amelyben eddig mintegy 48 millió forint gyűlt össze.

Ákos a rádióműsorban elmondta, hogy a koronavírus-járvány miatt lemondott idei Aréna-koncertjét 2021. december 11-én pótolja. Az énekes idénre tervezett országos turnéját is megtartja jövőre.

Forrás: Origo.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek