Főoldal Itthon Vascsővel és bottal támadt ismerősére egy család Balatonszárszónál

Vascsővel és bottal támadt ismerősére egy család Balatonszárszónál

3 megtekintés

A család éppen Balatonszárszó felé autózott, amikor meglátták az út szélén, a pakoló autójában ülő ismerősüket. Mivel régóta rossz viszonyban vannak, azonnal rátámadtak.

A 45 éves férfi, a 40 élettársa és a 25 éves gyerekük idén májusban éppen Balatonszárszó felé autóztak, amikor észrevették az út szélén az autójában várakozó ismerősüket. A családjaik közötti rossz viszony miatt azonnal megálltak, majd puszta kézzel, valamint bottal és vascsővel ütni kezdték a kocsiját, az ablakit be is törték. 

Forrás: Ügyészség.hu

Az ismerős segítségért kiáltott, majd amikor a család ki akarta rángatni a kocsiból lefújta őket paprika spray-vel. Végül sikerült megtalálnia a közben elejtett indítókulcsot, így el tudott menekülni. A családfő még utána dobott egy fékbetétet.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság és rongálás miatt emelt vádat a család ellen, és büntetővégzést javasol ellenük.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek