Főoldal Koronavírus Újabb orgiára csaptak le a belga rendőrök

Újabb orgiára csaptak le a belga rendőrök

2 megtekintés

Nagyjából két héttel azután, hogy Szájer József részt vett egy brüsszeli orgián, a belga rendőrség újra akcióba lépett a hétvégén,  és újabb szexpartira csapott le. Ezen az orgián 52-en vettek részt, Saint-Mard városban rendezték egy koronavírus-klinika melletti házban. 

A bulit egy fiatalember tiszteletére tartották meg, aki akkor ünnepelte a 28. születésnapját. Az Independent információi szerint az eseményen részt vett több francia escort girl is, a rendőrség pedig annak rendje és módja szerint minden résztvevőt 250 euróra bírságolt a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások megszegése miatt.

A helyi polgármester, Francois Culot arról beszélt, hogy a szexparti helyszíne csak néhány lépésre volt az klinika bejáratától.

Dühös vagyok. Néhány ember tényleg nem tud tiszteletben tartani semmit! Illegális partit szerveznek az éjszaka közepén, egy olyan klinikával szemben, ahol koronavírusos betegeket kezelnek? Ez elfogadhatatlan! 

– adott hangot felháborodásának a polgármester. 

Forrás: Index.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek