Főoldal Gazdaság Új együttműködésbe kezdett a Nanushka

Új együttműködésbe kezdett a Nanushka

4 megtekintés

A Nanushka budapesti üzlete, és egyben kávézója új együttműködésbe kezd az ikonikus Déryné újonnan nyílt artizán pékségével, a Zsebivel.

Az együttműködés ötlete a két hasonló gondolkodású vállalkozás közös értékeit tükrözve született, célja, hogy a kortárs stílust ötvözze az ikonikus ízekkel és a magyar tradíciókkal, így köszöntve az ünnepi időszakot.

Forrás: —

A Zsebi a szorosan összetartó Déryné-csapat szerelemprojektje, ami a tulajdonos menhelyi foxterrier kutyája után kapta a nevét, és ami ugyanazokat a pozitív értékeket képviseli, mint az imádott kutya: szeretet, gondoskodás és jókedv. Az újonnan nyílt pékség célja tehát, hogy örömet és egy kis nyugalmat csempésszen a vásárlók mindennapjaiba, úgy ahogy Zsebi, vagy Ginie, Sándor Szandra, a Nanushka alapítójának és kreatív igazgatójának bedlington terrierje teszi.

A Zsebire jellemző vajas aromák, mint például a különleges pékáruk, kenyerek, kézzel készült bejglik és csokoládés babkák mostantól a Nanushka Bécsi utcai üzletében és kávézójában is elérhetőek lesznek elvitelre, kiegészítve a kávézó közkedvelt artizán kávé-, és teakülönlegességeit.

A Nanushka üzlete 2020. december 23-ig várja Buda és Pest lakóit, hogy együtt élvezhessék a különleges finomságok széles választékát és felfedezzék a Nanushka legújabb kollekcióit.

Forrás: Origo.hu - Gazdaság rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek