Főoldal Technika és Tudomány Tulajdonosa szerint közmunkások loptak el, majd ettek meg egy pávát Kiskörén

Tulajdonosa szerint közmunkások loptak el, majd ettek meg egy pávát Kiskörén

7 megtekintés

Az állat eszmei értéke 100 ezer forint volt, nyolcvan deka húst lehet róla lefejteni.

Háza előtt dolgozó közmunkások loptak el egy pávát egy családi ház kertjéből Kiskörén, később az állatot megölték, megfőzték és megették – legalábbis ezt állítja a madár tulajdonosa a Facebookon.

Hoffer Lehel elmondása szerint a hím páva, aki Borisz nevet viselte, születése óta, azaz öt éve élt családjukkal, valódi turistalátványosságnak számított a környéken.

A páva eszmei értéke 100 ezer forint volt, tulajdonosa szerint akár ötven évig is elélhetett volna. A férfi posztjában a háza előtt dolgozó közmunkásokat vádolja az állat ellopásával. Bizonyítékként csak annyit írt, hogy a tolvajok “elmesélték tettüket ismerőseiknek”, így jutott el hozzá az információ. Az sem derült ki, hogy tett-e feljelentést az ügyben.

Hoffer Lehet szerint a páva még egy kilós sem volt, a tolvajok pedig maximum 80 dekányi húst tudtak lefejteni róla.

Ritkán nyilvánítok véleményt facebookon. Igazság szerint, EZ AZ ELSŐ alkalom, de emelett Egyszerűen Nem tudok elmenni … Közzétette: 2020. december 12., szerda

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek