Főoldal Itthon Tíz éves sérelmét bosszulta meg egy borsodi férfi

Tíz éves sérelmét bosszulta meg egy borsodi férfi

0 megtekintés

Egy Borsod megyei településen élő férfi az utcán futott össze az ismerősével, akivel évekkel ezelőtt konfliktusa volt a családjának. Hogy ezt megtorolja, többször megütötte.

A 43 éves férfi augusztus végén, a délutáni órákban részegen sétálgatott a településen. Találkozott az egyik ismerősével, és eszébe jutott egy 10 évvel korábbi sérelme. Ezt számon kérte az ismerősén, aki arra kérte, hogy ne foglalkozzanak ilyen régi dolgokkal, meg senkinek sem hiányzik, hogy rendőrségi ügy és börtön legyen a dologból.

Közben a férfi élettársa is odaért, és beállt a párja elé, hogy megakadályozza a verekedést. A férfi azonban hirtelen kilépett mögüle és ököllel fejen ütötte az ismerőst, majd lábon rúgta és a homlokán is megütötte.

Az ismerős nem akart nagyobb bajt, ezért elsétált. 

Az ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a támadó ellen, és azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje felfüggesztett fogházbüntetésre.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek