Főoldal Itthon Menczer Tamás szerint Legény Zsolt beismerte a csempészést

Menczer Tamás szerint Legény Zsolt beismerte a csempészést

1 megtekintés

Legény Zsolt korábban beismerte a csempészést, és ezt két magyar konzul is hallotta − állítja Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára. Facebook-oldalára hétfőn feltöltött videójában azt mondja:

Legény Zsolt kijelentette, nem tudja, hogy került a cigaretta a csomagtartójába, „csak úgy ott volt”. Ehhez képest, amikor a vámosok az ukrán–magyar határon elkapták, és látta, hogy elkerülhetetlen a csomagtartó kinyitása, több tanú jelenlétében, jól érthetően azt mondta: „Na jó, cigi van benne.” Vagyis Legény Zsolt beismerte a csempészést. Nincs két baloldal, egy baloldal van: hazugok, tolvajok, seftesek.

Legény Zsolt csütörtökön bukott le az ukrán–magyar határon: autójának csomagtartója cigarettával volt tele, de állítása szerint ő maga nem tudott erről. Legény Zsolt korábban az MSZP országgyűlési képviselője, valamint a párt országos etikai és fegyelmi ügyek tanácsának elnöke volt.

Forrás: Index.hu - Belföld rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek