Főoldal Koronavírus Lázár János: Mi is átestünk a fertőzésen

Lázár János: Mi is átestünk a fertőzésen

3 megtekintés

A Blikknek adott interjút Lázár János, a Magyar Tenisz Szövetség elnöke,  a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos.

A beszélgetés apropóját az MTSZ korábbi vezetése alatt összehozott, 3,5 milliárd forintra rúgó adósság adta. Lázár elmondta: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyi jellegű bűncselekmények gyanúja miatt vizsgálódik a 2016-os, 2017-es és 2018-as évekre vonatkozóan. Az adóhivatal munkatársai iratokat foglaltak le, házkutatást tartottak, lemásolták a számítógépek tartalmát és iratokat kértek be.

Arra a kérdésrem hogy mi az oka annak, hogy egyes ügyekben, amelyek szerepelnek a feljelentésben, mint a WTA-torna vagy ATP-viadal elmaradása miatti károkozás, az MTSZ a megegyezést keresi és több százmillió forintot kifizet Lázár úgy fogalmazott:

WTA-ra vonatkozóan azért állapodtunk meg az IMG nevű ügynökséggel és azért tárgyalunk még az ATP jogtulajdonosával, Ion Tiriac-kal, mert a velük megkötött szerződések ugyan hátrányosak voltak az MTSZ-nek, de ezekben az ügyekben nem keresi a NAV az adófizetők pénzét.

A pandémiás helyzettel kapcsolatban elmondta:

Ezt nyilvánosan még nem említettem, de sok más családhoz hasonlóan mi is átestünk a fertőzésen. Kerek három hétig karanténban voltunk. Emiatt a nagyszülőket sem láttuk már egy hónapja.

Forrás: 24.hu - Koronavírus

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek