Főoldal Életmód Látványos fotóért mászott ki a sziklára, de a mélybe zuhant egy ausztrál nő

Látványos fotóért mászott ki a sziklára, de a mélybe zuhant egy ausztrál nő

3 megtekintés

Nyolcvan méteres mélységbe zuhant egy nő a Boroka kilátónál az egyik ausztráliai kirándulóhelyen. Átmászott a korláton, hogy egy látványos fotóért pózolhasson, de megbotlott a szikla szélén.

Halálba zuhant egy nő szombaton, amikor fotót próbált meg készíteni egy látványos helyszínen az ausztráliai Grampians Nemzeti Parkban. A 38 éves Rosy Loomba férjével és gyermekükkel látogattak a Victoria államban található népszerű nevezetességhez, ahol a Boroka kilátóra másztak fel, ami egy sziklán található.

A nő a figyelmeztető feliratok ellenére átlépett a biztonsági korlátokon, hogy pózoljon egy fotó kedvéért az egyik festői sziklán, de megbotlott, és az alatta tátongó 80 méteres mélységbe zuhant – írja a CNN. A helyszínen sokan készítenek látványos felvételeket, amiket előszeretettel osztanak meg az Instagramon:

A szemtanúk csak a nő sikoltását hallották, de nem tudtak neki segíteni. A mentőegységeknek hat órájukba került, mire le tudták hozni a nő holttestét. A kilátót erre az időre lezárták.

(Címlapkép: Boroka kilátó a Grampians Nemzeti Parkban)

Forrás: HVG.hu - Élet+Stílus rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek