Főoldal Itthon Ez nem egy felelős hozzáállás

Ez nem egy felelős hozzáállás

4 megtekintés

Veres Zoltán, a Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a kerület anyagi helyzetéről, a polgármester egy korábbi kijelentéséről.

Egyes sajtóhírek szerint Erzsébetvárosban a DK és a Fidesz együttműködik. Veres Zoltán szerint bár december van, de ez leginkább egy április elsejei tréfának mondható, azaz sem koalíció, sem pedig technikai együttműködés sem képzelhető a két párt között a jelen helyzetben. Már azért sem, mert teljesen más a szemléletük a kerületet illetően.

Hozzátette, még tavasszal volt információáramlás az önkormányzati ügyeket illetően a többség és az ellenzék között, mára ez már sokkal kevésbé van így. A politikus megjegyezte, ezt igen hiányolja, hiszen így az ellenzéki képviselők sokkal kevésbé tudnak segíteni, pedig a polgármesternek, a többségnek is nagy szüksége lenne arra a tapasztalatra, ami felhalmozódott a Fidesz frakcióban az elmúlt évtizedek alatt.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek