Főoldal Itthon Dömötör Csaba: A baloldalon összeállt az elvtelenség koalíciója, a következő napokban keresnek hozzá szponzort

Dömötör Csaba: A baloldalon összeállt az elvtelenség koalíciója, a következő napokban keresnek hozzá szponzort

4 megtekintés

A kormánypártok soha nem engednek meg olyan hangnemet, amit a DK napról napra, akár az ülésteremben, akár azon kívül – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Gyurcsány Ferencnek felszólalására reagálva. 

“Lámpavasaznak, patkányoznak, agymosottaznak, tetűcsúszdáznak, rémítő képződményeznek” – emlékeztetett a baloldali megszólalásokra Dömötör Csaba. Gyurcsány pedig azzal fenyegeti a vele nem azonos módon gondolkodókat, hogy földönfutóvá teszi őket. Szerinte nem történik más, mint Gyurcsány Ferenc a saját lelkiismeretével hadakozik. A DK elnöke ugyanis arról beszélt, hogy a politikusok időnként indokolatlanul bélyegzik meg egymást. 

Dömötör Csaba kitért arra is, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, akit már lehetséges miniszterelnök-jelöltként említett a DK elnöke, masszívan kampányolt Magyarország ellen. Azért kampányoltak egészen nyíltan, hogy Magyarország ne lehessen a brüsszeli megállapodás nyertese, egész nyíltan hazugságokat terjesztettek. Annyi évvel a szemkilövetések után a baloldal egy erkölcsi ámokfutót emel a pajzsra, s a járványhelyzettől nem zavartatva összeállt az elvtelenség koalíciója, a következő napokban keresnek hozzá külföldi szponzort is – jegyezte meg. Úgy fogalmazott: amíg Gyurcsány Ferenc ott van a politikai porondon, addig nincs vége a posztkommunizmusnak, és amíg ez így van, küzdenek ellene.

Forrás: Origo.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek