Főoldal Üzlet Akadoztak a Google szolgáltatásai, nem ment egy ideig a YouTube sem (2)

Akadoztak a Google szolgáltatásai, nem ment egy ideig a YouTube sem (2)

3 megtekintés
Portfolio Signature karácsonyra is!
A legfontosabb elemzések és exkluzív tartalmak a fa alá. Akár az utolsó pillanatban is megajándékozhatsz valakit egy éves Portfolio Signature előfizetéssel. Ha pedig egyszerre több ismerősnek, barátnak, családtagnak vásárolsz éves előfizetést, akkor van lehetőség mennyiségi kedvezményre is. Így azon túl, hogy az ünnepekre hasznos ajándékkal készülsz, még a minőségi gazdasági tartalomgyártást is támogathatod. Tudj meg többet

update: Magyarországon délután 13.45-re nagyrészt helyreállt a szolgáltatás a Downdetector térképe szerint és Európában is javul a helyzet.

A Google több szolgáltatásával problémák vannak ma, többek között nem megy a Google Sheets, a Google Keep, de még a népszerű videómegosztó, a YouTube sem.

A Downdetector térképe szerint főleg Európában akadoznak a Google szolgáltatásai, köztük Magyarországon, de az Egyesült Államokból és Japánból is jelentettek problémákat a felhasználók.

Címlapkép: David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images

Forrás: Portfolio.hu - Üzlet rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek