Főoldal Üzlet A Google új munkarendet tesztel

A Google új munkarendet tesztel

5 megtekintés

A keresőóriásnál meghosszabbították a home office-t szeptemberig, de utána se kell majd minden nap bemenni az irodába.

2021-ig meghosszabbítják a koronavírus-járvány miatt bevezetett teljes home office-t a Google-nél – írja a Reuters Sundar Pichai vezérigazgató belső, munkavállalóknak kiküldött köremailjére hivatkozva. A Google egyike volt a világon az első nagyvállalatoknak, amely azt kérte a dolgozóitól: egyáltalán ne menjenek be az irodába. Az irodába való visszatérés idejét már többször kitolták, legutóbb 2021 júliusára, ez módosult most szeptemberre.

A Google ráadásul szeptemberben sem akar visszaállni a teljes irodai munkarendre, Pichai tájékoztatása szerint valamiféle rugalmas heti munkarendet tesztelnek éppen. A rugalmas beosztás része lenne, hogy a munkavállalók legalább heti három nap bemennek az irodába, a többi napon pedig otthonról dolgoznak.

„Feltevésünk szerint a rugalmas modell növelni fogja a produktivitást, az együttműködést, és javítani fogja az emberek közérzetét” – írta Pichai.

Forrás: HVG.hu - Vállalkozás rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek