Főoldal Külföld A dunaszerdahelyi maffia áldozatát találták meg egy szántóföldben elásva

A dunaszerdahelyi maffia áldozatát találták meg egy szántóföldben elásva

3 megtekintés

A börtönben ülő bűnözők vezethették el a rendőröket a szántóföldre, ahol elásták a 15 éve eltűnt férfit. A szlovákiai Paraméter portál szerint az elmúlt években legalább 20 holttestet találtak Dunaszerdahely környékén a nyomozók, akik mind a maffia áldozatai voltak.

Az egyik legkegyetlenebb kelet-európai maffia a 90-es években, a Sátor Lajos-féle dunaszerdahelyi maffia volt. Ők végezhettek 15 éve egy 23 éves férfival is, akinek a holttestét most találták meg egy szántóföldbenm alig néhány kilóméterre az otthonától.

Hatalmas területen ásták fel az Albár és Mad közötti szántóföldet.Fotó: Barak Dávid – Parameter.sk

A rendőrök tudták, hogy hol kell keresni, a bűnszervezet börtönben ülő tagjai vezethették el őket oda. Kiderült, hogy a férfit strómannak használta a maffia, cégeket írtak a nevére, a nevében gazdasági bűncselekményeket követtek el, majd ahelyett, hogy cserébe pénzt adtak volna neki, megölték. A Bors beszélt a férfi édesanyjával, aki 15 évig reménykedett abban, hogy újra láthatja még a fiát.
Ne tudja meg senki, milyen fájdalmat éreztem, amikor közölték, hogy a fiam maradványait találták meg elásva. Ezt még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánom, ezzel minden reményünk elszállt – mondta a 62 éves asszony, majd azzal folytatta:
Ordításban törtem ki, a nyomozót másnap hívtam vissza, hogy elnézést kérjek ezért. Azt hitte, hogy örülni fogunk a hírnek, de csak akkor örültem volna, ha élve kerül elő. Hiába telt el ennyi idő, egy pillanatig sem adtuk fel a reményt. Az utolsókig bíztam benne, hogy még életben van valaholA férfi anyja azt mondta, hogy

fia Olaszországba indult autóalkatrészért, de oda már sosem érkezett meg.

Út közben kiszedték az autójából és eltüntették. Az autó, amivel elindult, a mai napig nem került elő.

A megtalált maradványok.Fotó: Barak Dávid – Parameter.sk

A férfi maradványai között megtalálták az arany nyakláncát is,  

amit az eltűnésekor viselt. A családnak még fél évet kell várnia a temetéssel a nyomozás miatt.

Forrás: Origo.hu - Nagyvilág rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek