Főoldal Technika és Tudomány Szoboszlai: Télen távozom Salzburgból

Szoboszlai: Télen távozom Salzburgból

1 megtekintés

A labdarúgó egybehangzó sajtóértesülések szerint a német RB Leipzighez igazol.

A magyar válogatott középpályás vasárnap a Sky tévécsatorna kérdésére válaszolva elárulta, hogy a tavaszi szezonban már nem az RB Salzbzurgban futballozik majd. Azt kérdezték tőle, hogy a téli szünet előtti két meccs az utolsó kettő lesz-e számára az osztrákoknál, mire azt válaszolta: „Pontosan így van.”

A 20 éves légiós ugyanakkor nem árulta el, hogy hová igazol.

Még nem döntöttem erről”

– jelentette ki.

Szoboszlai egybehangzó sajtóértesülések szerint hamarosan az RB Leipzig futballistája lesz, a szerződésében már az utolsó részleteket véglegesítik, és még karácsony előtt hivatalosan bejelentik a klubváltását.

A magyar játékos – akinek a szerződése 2022-ig szól Salzburgban – a kivásárlási árának megfelelő 25 millió euróért költözhet Lipcsébe.

Eddig 17 labdarúgó – többek között Gulácsi Péter – igazolt az osztrák klubtól a testvéregyesülethez, az RB Leipzighez. A német csapatnak a kapuson kívül van még egy magyar válogatott játékosa, Willi Orbán.

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek