Főoldal Technika és Tudomány Orbán Viktor kemény sorosozás után meggyújtotta a harmadik adventi gyertyát

Orbán Viktor kemény sorosozás után meggyújtotta a harmadik adventi gyertyát

3 megtekintés

Egy harcias miniszterelnök békés pillanatát láthatjuk a Facebookon.

Áhítatos zenére, félhomályban gyújtotta meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún Orbán Viktor. A Facebookon posztolt jelenet erős kontrasztban van azzal a reggeli levéllel, amelyben a miniszterelnök a világ legkorruptabb emberének nevezte Soros Györgyöt, és felvetette, hogy itt lenne az ideje, hogy az európaiak haza küldjék Amerikába.

Orbán Viktor adventi videói egyébként ugyanazt a koreográfiát követik, a miniszterelnök ül a félhomályban, elővesz egy gyufát és gyújt egy gyertyát a koszorún. Igaz, az egy héttel ezelőtt gyertyagyújtás alá sokkal vidámabb zenét kevertek, két héttel ezelőtt pedig sokkal lendületesebb dallamra köszöntötte advent első vasárnapját. Vajon hoz-e fordulatot advent negyedik vasárnapja?

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek