Főoldal Életmód Koronavírusos Mikulás látogatott meg egy idősotthont Belgiumban, 75-en fertőződtek meg

Koronavírusos Mikulás látogatott meg egy idősotthont Belgiumban, 75-en fertőződtek meg

6 megtekintés

A december 6-i ünnepséget eleve nem lett volna szabad megtartani.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

Koronavírussal fertőzött Mikulás látogatta meg december 6-án ünnepségre a belgiumi Antwerpen mellett fekvő Mol település idősotthonát, ami után 75 embernél – 61 gondozottnál és a személyzet 14 tagjánál – mutatták ki a fertőzést – adta hírül az RTBF.

A portál azt írja, hogy a Mikulás viselt maszkot, és nem ő osztotta ki az ajándékokat.

Az RTBF a telepüés polgármesterére hivtakozva azt ítja, hogy a fertőzöttek közül csak egy ember szorul gép ilélegeztetésre.

Az önkormányzat szerint súlyos mulasztás történt, a rendőrség pedig nyomoz, mert az ünnepséget nem is lett volna szabad megtartani.

Forrás: HVG.hu - Élet+Stílus rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek