Főoldal Technika és Tudomány Valaki elképzelte, milyen lehetne a 2021-es Apple Watch

Valaki elképzelte, milyen lehetne a 2021-es Apple Watch

2 megtekintés

Az Apple Watch kinézete, a nagyobb képernyőt és a vékonyabb keretet leszámítva, nem nagyon változott az elmúlt években. Egy dizájner változtatna.

2021 őszére várható a következő Apple okosóra-sorozat, a 7-es széria (Apple Watch Series 7), miután a korábbi modellek is szeptemberben mutatkoztak be. Bár az elmúlt évek eszközei technológiailag igen nagy ugrást tettek a 2015-ben bevezetett okosóra óta, a dizájn alapjában véve csak keveset változott (azért persze a kijelző nagyobb lett, a keret pedig elegánsan vékonyabb).

Sokan bíztak abban, hogy majd a 6-os sorozat hozza el a nagyon várt átalakítást, azonban ez nem így történt. Viszont a neves Apple-elemző, Ming-Chi Kuo is azt jósolta néhány hónappal ezelőtt, hogy 2021-ben jelenetős formai változások lesznek az Apple Watchokon.

Lehet, hogy pont az ő szavai ihlettek meg egy grafikust, aki koncepcióképekkel mutatta be a Twitteren, milyen változások jöhetnének az újgenerációs okosóra dizájnjában, különösen annak fényében, hogy az Apple az iPhone 12-nél is mert újítani. Épp ezt az újítást vette figyelembe a szakember, és iPhone 12 ihlette formatervet képzelt el az Apple Watch számára. Ez azt jelenti, hogy a lekerekített élek helyett inkább egyeneseket használt. Elképzelését látványos koncepcióképekkel érzékeltette.

Arra persze nincsen garancia, hogy az Apple a magáévá tenné ezt az elképzelést, vagy hogy a vállalat grafikusa ugyanígy gondolkozna, mindenesetre jó eljátszani azzal a gondolattal, hogy akár ilyen is lehet(ne) a jövő évi Apple Watch.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek