Főoldal Külföld Shia LaBeouf volt barátnője beperelte a színészt, aki állítólag könyörtelenül bántalmazta

Shia LaBeouf volt barátnője beperelte a színészt, aki állítólag könyörtelenül bántalmazta

1 megtekintés

FKA Twigs egy 32 éves énekesnő, aki 2018-ban járt a Transformers sztárjával, Shia LaBeouf-fel. Utóbbiról Hollywood szerte állítják, hogy extrém nehéz eset, ezt pedig korábbi barátnői is megerősíthetik. A színész egyszer annyira összeveszett például Mia Goth-al, hogy azt mondta, ha tovább maradtak volna egy légtérben, megölte volna a barátnőjét.

FKA Twigs, azaz Tahliah Debrett Barnett most keresetet nyújtott be a színész ellen, állítása szerint ugyanis fizikálisan, érzelmileg és szexuálisan is bántalmazta őt — írja a Guardian.

Az énekesnő elmondása szerint volt olyan, hogy LaBeouf kikapcsolta a biztonsági övét, beletaposott a gázba, és arra kényszerítette, hogy szerelmet valljon neki, vagy nekihajt valaminek. Az eset után megálltak egy benzinkútnál, ahol az énekesnő ki akart szállni a kocsiból, mire a színész az autóhoz nyomta, majd üvöltözve visszatartotta. Továbbá azt is állítja, hogy a férfi szándékosan megfertőzte egy nemi úton terjedő betegséggel.

FKA Twigs a Twitteren írt hosszasan érzelmeiről, elmondva rajongóinak, hogy sosem hitte, hogy valaha megtörténhet vele olyasmi, amit exe mellett átélt. Reméli, hogy a nyilvánosság segíthet másoknak is, akik hasonló bántalmazó kapcsolatban éltek vagy élnek.

LaBeouf egyébként annyit reagált, hogy bár már nem iszik, még nem gyógyult ki az alkoholizmusból, és a poszttraumás stressz is kínozza, de elfogadja a másik fél igazságát.

Forrás: Index.hu - Külföld rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek