Főoldal Autó Nem engedték be Gődényt saját könyvének dedikálására

Nem engedték be Gődényt saját könyvének dedikálására

4 megtekintés

Nemere István ufológussal együtt mondják meg az Igazságot a vírusról.

Megakadályozták a Pólus Center biztonsági őrei, hogy Gődény György vírusszkeptikus, maszkellenes mozgalmár részt vegyen saját dedikálásán – írja az Index.

Gődény a Nemere Istvánnal közösen írt könyvét dedikálta volna. Nemere István sci-fi író a rendszerváltás előtt és utána ufókról és más parajelenségekről írt népszerű könyveiről is ismert.

A biztonsági őrök a Gődény elleni rendőrségi eljárásra hivatkoztak, amikor megtiltották, hogy részt vegyen a rendezvényen. Végül az az egyezség született, hogy bemehet ugyan a plázába, de nem telepedhet le sehova, csak sétálgathat.

Gődényt péntek hajnalban vitték be a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai kihallgatásra, miután Polt Péter legfőbb ügyész feljelentést tett ellene. Polt Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd politikusának kérdése nyomán lépett, aki arról érdeklődött, fellépnek-e a vírustagadókkal szemben.

A rendőrség rajta kívül három másik személynél tartott házkutatást. Gődényt a kihallgatása után elengedték, a rendőrség a nyomozásról nem adott további tájékoztatást.

Forrás: HVG.hu - Autó rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek