Főoldal Sport A Real Madridnál köthet ki a Bayern München BL-győztes védője

A Real Madridnál köthet ki a Bayern München BL-győztes védője

3 megtekintés

A bajor klubnál 2008 óta játszó labdarúgó több nekifutás után sem jutott dűlőre 2021 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbítása ügyében, és úgy döntött, elhagyja német csapatát, miután lejárt a december elsejei határidő, amelyet a Bayernnek adott az új megállapodás megkötésére   írta a lap.

A 28 éves játékost jó ideje meg akarja szerezni a spanyol királyi klub, de szívesen látná soraiban a londoni Chelsea és a Paris Saint-Germain is, amelyek nemcsak szintén készek, de képesek is megfizetni Alaba árát. A középpályán is bevethető labdarúgó január 1-jétől tárgyalhat szabadon más klubokkal.

Alaba úgy véli, hogy az Allianz Arénában eltöltött ideje lejárt, és drámai változásokra lenne szükség ahhoz, hogy Bajorországban maradjon

 fogalmazott a Marca, amely szerint a spanyol élcsapatok közül egyedül a Real Madrid tud megfelelni a játékos igényeinek, aki évente körülbelül 10 millió euró fizetést akar.

(MTI)

(Borítókép: NurPhoto / Getty Images Hungary)

Forrás: Index.hu - Sport rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek