Főoldal Külföld 150 ezer forintnyi borravalót kapott a bezárás előtt egy pennsylvaniai étterem pincérnője

150 ezer forintnyi borravalót kapott a bezárás előtt egy pennsylvaniai étterem pincérnője

3 megtekintés

Ötszáz dolláros (közel 150 ezer forint) borravalót kapott egy pincérnő egy pennsylvaniai étteremben az Egyesült Államokban.

A koronavírus-járvány miatt be kell zárni a vendéglőt, a pincérnő pont egy nappal a zárás előtt kapta a hatalmas összeget péntek este.

Cheri Lyons meghatottan beszélt arról, hogy az emberek észreveszik, min mennek keresztül most a vendéglátóiparban. Azt mondták, hogy boldog karácsonyt, fel a fejjel – mesélte a nő. 

Tom Wolf kormányzó beltéri étkezésre vonatkozó tilalma alapján a harrisburgi Greystone Public House-nak is le kell állnia három hétre – írja a Fox News. 

A kormányzó csütörtökön jelentette be, hogy szombattól újabb korlátozó intézkedéseket vezetnek be az államban. Az edzőtermeket, a színházakat és a szórakozóhelyeket is be kell zárni január 4-ig. Az éttermek csak elvitelre adhatják az ételeket vagy, ha van teraszuk, akkor ott szolgálhatják fel.

Forrás: Origo.hu - Nagyvilág rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek