Főoldal Autó Sírrablónak álltak volna, de nem bírtak a kripták ajtajáva, végül rendőrök vitték el a sikertelen betörőket

Sírrablónak álltak volna, de nem bírtak a kripták ajtajáva, végül rendőrök vitték el a sikertelen betörőket

1 megtekintés

Autók feltörésével boldogultak, de amikor lakásokba törtek volna be, az már nem sikerült. Később kriptákkal is hiába próbálkozott a négy férfi.

Egy zuglói áruház mélygarázsában feltört autók ügyében nyomozva jutott a rendőrség ahhoz a négy férfihoz, akiket sikertelen sírrablói karrierjük második állomása után fogtak el szerdán és csütörtökön. Mint a police.hu írja, idén nyáron még autókat törtek fel, ősszel pedig már lakásokkal próbálkoztak a XVIII. kerületben.

A lakásokba viszont nem sikerült bejutniuk – ahogy a kiszemelt kriptákba sem. December 1-én egy Komárom-Esztergom megyei, nyolc nappal később egy Pest megyei temetőben próbáltak feltörni egy-egy kriptát, mert úgy tudták, hogy az elhunytak mellé ékszereket is temettek. A sírboltok vastag ajtói és falai azonban kifogtak rajtuk.

A rendőrök szerda délután a fővárosban fogtak el a négyből három, az 50-es és 60-as éveikben járó gyanúsítottat, amint épp a sikertelen temetőlátogatásból tartottak hazafelé. Negyedik társukat egy nappal később kapták el. Lopás, illetve lopás kísérletének megalapozott gyanújával vették őrizetbe őket.

Forrás: HVG.hu - Autó rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek