Főoldal Ingatlan Most megnézheti, hogy néz ki az új városligeti mélygarázs – fotók

Most megnézheti, hogy néz ki az új városligeti mélygarázs – fotók

3 megtekintés

Hétfőn adták át a Városligetben a Múzeum Mélygarázst és a felette kialakított promenádot. Képeink a Liget Budapest Projekt részeként megvalósult mélygarázsról.

Hétfőtől kezdve minden nap 0-24 óráig működik a Városligetben a frissen átadott Múzeum Mélygarázs. Bár jelenleg a járvány miatt este hét és reggel hét óra között ingyenes benne a parkolás, a környező épületek lakói a koronavírus után is kedvezményeket fognak kapni. A szabad helyek aktuális számáról egyébként a létesítmény oldalán tájékozódhatunk, a garázsban egyszerre összesen 800 autó parkolhat.

© Reviczky Zsolt

© László Ferenc

A garázsban huszonnégy elektromos autó töltésére is lehetőség van, ezeket nemrégiben a hvg.hu is kipróbálta. A parkolóban kétféle töltőnyílás található: húsz AC-, illetve négy DC-töltőpont áll a villanyautósok rendelkezésére. Az AC-k legnagyobb teljesítménye 22 kW, a DC-egységeké pedig 90 kW. Azonban az elektromos járgányok „tankolása” sem ingyenes: az eseti töltésért online lehet előre fizetni, illetve Parkl alkalmazással is kiegyenlíthető a számla.

© Reviczky Zsolt

A bringások külön részt kaptak a parkolóban: az épület legfelső szintjén saját lehajtóval illetve öltözővel és zuhanyzóval is felszerelt létesítmény várja őket.

© Reviczky Zsolt

A tér autós forgalmát bevitték a föld alá, így közel tizenkétezer négyzetméternyi zöldterület jött létre.

© Reviczky Zsolt

Forrás: Index.hu - Ingatlan rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek