Főoldal Életmód Joe Biden és Kamala Harris lettek az év emberei a Time-nál

Joe Biden és Kamala Harris lettek az év emberei a Time-nál

2 megtekintés

A Zoom vezérigazgatóját is elismerték, Le Bron James lett az év sportolója.

Az Egyesült Államok új elnöke, Joe Biden és alelnöke, Kamala Harris lettek az év emberei az amerikai Time magazinnál – közölte a CNN.

“Az elkövetkező négy év hatalmas kihívás lesz számukra, illetve valamennyiünk számára is, hogy meglássuk, valóban képesek-e megteremteni az általuk ígért egységet” – mondta Edward Felsenthal, a magazin elnök-vezérigazgatója.

Az év üzletembere Eric Yuan, a Zoom vezérigazgatója, az év sportolója LeBron James, az év előadója pedig a dél-koreai BTS fiúcsapat lett.

Az év őrzői (Guardians of the Year) közé Assa Traoré és Porche Bennett-Bey aktivistákat, a faji egyenjogúságért küzdő szervezeteket, a koronavírus járványban helytálló egészségügyi dolgozókat és Anthony Fauci amerikai járványügyi főtanácsadót választották meg.

A Time 1927 óta minden évben megnevezi, hogy erényei vagy a politikára és a társadalomra gyakorolt befolyása miatt kit tart a legfontosabb, leginkább figyelemre méltó személyiségnek. 2016-ban Donald Trump volt az év embere, miután győzelmet aratott az elnökválasztáson.

Forrás: HVG.hu - Élet+Stílus rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek