Főoldal Itthon Hollik István szerint Magyarország győzött az EU-csúcson született megállapodással

Hollik István szerint Magyarország győzött az EU-csúcson született megállapodással

3 megtekintés

A Fidesz értékelése szerint az EU-csúcson született megállapodással Magyarország és a magyar emberek győztek, a magyar baloldal ugyanakkor megint csak ártani akart saját hazájának. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta:

Az EU-csúcson a magyar miniszterelnöknek sikerült megvédenie a nemzeti érdekeket és elérnie azt, hogy a Magyarországnak járó pénzeket hazánk és a magyar emberek megkapják.

Győzelem és vereség – az uniós költségvetés elfogadásának krónikája.

Ugyanakkor leszögezte: az elmúlt napokban kemény viták voltak Európában, és sorozatos zsarolások, támadások érték hazánkat, a Magyarország elleni hadjáratban pedig „vastagon benne volt” az egész magyar baloldal is.

Gyurcsány, Gyurcsányné és az egész baloldal ezúttal viszont túl messzire ment: a többi bevándorláspártival együtt megint ártani akartak Magyarországnak

– fogalmazott. Szerinte Gyurcsány Ferenc, Gyurcsányné Dobrev Klára, a momentumosok, a szocialisták és az egész baloldal mindent megtett azért, hogy Magyarországot megbüntessék és a hazánknak járó pénzeket elvegyék:

Ez azt jelenti, hogy a magyar baloldal azért dolgozott heteken át, hogy saját hazájukat megtámadják és ezzel tudatosan meg akarták károsítani a magyar embereket.

Forrás: Index.hu - Belföld rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek