Főoldal Technika és Tudomány Videón is előkerült a Samsung Galaxy S21

Videón is előkerült a Samsung Galaxy S21

5 megtekintés

Elsősorban a legújabb Galaxy kamerarendszerére, illetve az elnevezésére fókuszál az a rövid kis videó, amelyik nemrégiben kerül ki a Twitterre.

Bár a Samsung, érthetően, igencsak szűkszavú küszöbön álló csúcstelefonjaival, a legújabb Galaxy S család tagjaival kapcsolatban, azért folyamatosan érkeznek különféle forrásokból az információk. Legutóbb a Twitterre kerül ki egy rövid videó, amelyen mindenekelőtt az újdonság függőleges elhelyezésű hármas kamerarendszere látható, valamint annak megerősítése, hogy 5G-s készülékről lesz szó, amelynek a neve Galaxy S21 lesz (szemben azokkal az értesülésekkel, amelyek a Galaxy S30-at valószínűsítették).

A telefon megjelenési idejével kapcsolatban különböző dátumok kerültek elő. Van, aki szerint csak februárban mutatják be a család tagjait, mások szerint már január 14-én bemutatkozhat, és még ugyanennek a hónapnak a végén eljut a felhasználókhoz. Ezutóbbi értesülést támasztja alá, hogy egy indiai webáruház január végére vállalta a telefon kiszállítását.

A Galaxy S21 egyik nagy változása az S Pen érkezése az Ultra modellhez, és ez lehet az első lépés a Galaxy Note sorozat megszűnése felé. Bár korábban még úgy volt, hogy ez akár már 2021-ben megtörténhet, a legújabb hírek szerint nyáron érkezhet a legutolsó Galaxy Note. Ami viszont biztosra vehető, miután egy FCC-lista is megerősítette: a Galaxy S21-ben már a legújabb Qualcomm mobilprocesszor, a Snapdragon 888 fog dolgozni. Persze nem mindegyik modellben, hanem csak azonban, amelyeket Dél-Koreában, illetve az Egyesült Államokban értékesítenek.

Úgy tudni, hogy a Galaxy S21-et szürke, rózsaszín, lila és fehér színben árulják majd, a Galaxy S21 Plus rózsaszín, lila, ezüst és fekete színben jelenik meg. Viszont a csúcsminőségű Galaxy S21 Ultrát csak fekete és ezüst színben lehet majd megvásárolni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek