Főoldal Technika és Tudomány Trokán Anna: Mindig ott van a kérdőjel, hogy meddig kell ezt játszani

Trokán Anna: Mindig ott van a kérdőjel, hogy meddig kell ezt játszani

4 megtekintés

Téboly, őrület, rémálom – így jellemzi 2020-at Trokán Anna, aki azonban a személyes életében meg tudta oldani, hogy a járvány ne nyomja rá a bélyegét a mindennapjaira. A színésznő hisz abban, hogy még egy ilyen év végén is sokat tud segíteni egy jótékonysági szendvics.

 

A december hagyományosan nemcsak az év végi őrület, esetleg elcsendesedés ideje, hanem a segítésé is. Ennek a sürgetését pedig csak fokozza a járványhelyzet. Ez a december ugyanis a hajléktalanoknak és az időseknek is más lesz mint eddig, például azért, mert az egyre szigorodó szabályozás miatt az ellátásuk nehéz helyzetbe került. A támogatások eltűntek, az önkéntesek száma is csökkent a karantén miatt.

A Budapest Bike Maffia ezt a helyzetet mentené meg, mégpedig a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módon: egy szendviccsel. Az akcióhoz nem kell más, mint alapanyag és segítő kéz. És közben kapunk egy esélyt arra is, hogy visszatekintsünk az idei évre, mert ahogy Havasi Zoltán, a Budapest Bike Maffia vezetője mondja: 2020-at büszkén és méltósággal is le lehet zárni.

A december végéig tartó akció és a segítségnyújtás lehetőségeinek a részletei itt.

 

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek