Főoldal Itthon Gondok voltak a K&H Bank rendszerében

Gondok voltak a K&H Bank rendszerében

5 megtekintés

A szaloncukrok gyártói remekül alkalmazkodtak a piac legmodernebb igényeihez, így kaphatóak már prémium kategóriás, például: sós-karamellás vagy tökmagos ízvilágúak is az ismert édességből. De nem feledkeztek meg a fogyókúrázókról, illetve a diétázókról sem, ezért könnyű hozzájutni cukormentes szaloncukorhoz, sőt vegán és paleolit szaloncukor közül is válogathatnak a vásárlók. 

A koronavírus-járvány miatt az idei karácsonyt vegyes várakozások előzték meg, több nagy kereskedelmi lánc óvatosan bánt a rendelésekkel. A gyártók gyengébb forgalomra számítottak a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság miatt, de a várakozásuk nem igazolódott be, nem vesznek kevesebb szaloncukrot a magyar emberek, ezért történhetett meg az, hogy az fent említett széles választék ellenére a máig legnépszerűbb 

zselés szaloncukrokból nem lesz elég,

ezért arra figyelmeztetnek, hogy aki ebből a fajtából szeretne, az gyorsan rendelje meg, amíg még a készlet tart  – legalábbis a super-shop.hu közleménye szerint. 

Magyarországon évente körülbelül 6,5 milliárd forint értékben vásárolnak szaloncukrot az emberek, átlagosan egy kilogrammot háztartásonként. Ebben az évben tíz-tizenkettő helyett néhány százalékos drágulás várható tavalyhoz képest, a legolcsóbb szaloncukrok kilogrammonként kilencszáz forint körüli összegbe kerülnek, a legdrágábbakért pedig akár a tizenötezer forintot is elkérhetnek – derült ki az egyik legnagyobb hazai élelmiszerrendelő portál felméréséből.

Forrás: Index.hu - Belföld rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek