Főoldal Sport Cseh László otthagyta az úszó ob-t

Cseh László otthagyta az úszó ob-t

5 megtekintés

A kétszeres világbajnok, négyszeres olimpia ezüst- és kétszeres bronzérmes egy számban sem jutott döntőbe Kaposváron.

Cseh László nélkül folytatódik az úszók olimpiai kvalifikációs országos bajnoksága, a kétszeres világbajnok ugyanis hazautazott Kaposvárról – írja a Nemzeti Sport.

Az úszó korábban azt mondta a sportlapnak, azért indul el az ob-n, hogy meglássa, megy-e az úszás, hogyan halad, hogy bírja az egyes távokat.

Az ob-n azonban a 200 pillangó, a 200 vegyes és az 50 pillangó döntőjétől is visszalépett, csak az előfutamokban szerepelt. 100 pillangón még rajthoz állhatott volna, de a szám előtt hazautazott.

Igen, Laci elment. Meglehetősen le van lombozódva, sok minden összejött most neki, és nem csak az úszásra gondolok. Lacinak ez az ötödik olimpiai ciklusa, a szervezete is arra emlékszik, hogy most pihenőidő van. Hiába győzködjük mi a testét a munkával, ha az leengedett. Pedig egyébként az edzéseken nagyon tisztességesen dolgozott. Természetesen szólt, hogy hazamegy. És nem, nem volt ellenvetésem, ugyan miért lett volna most? Majd később leülünk, és megbeszéljük, hogyan tovább.”

– válaszolta a Nemzeti Sport megkeresésére edzője, Plagányi Zsolt.

A lap kereste Cseh Lászlót, de nem érte utol.

Milák Kristófnak sem ez a legjobb ob-je, bár a világbajnok úszó 50 és 200 méter pillangón is ezüstöt nyert, még mindig érzi a korábbi koronavírus-betegségének utóhatásait, ezért kivizsgáltatja magát.

Forrás: HVG.hu - Sport rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek