Főoldal Üzlet Azonnali házhozszállítással indít bevásárlási szolgáltatást a Netpincér

Azonnali házhozszállítással indít bevásárlási szolgáltatást a Netpincér

5 megtekintés

Alapvető élelmiszereket szállítanak ki saját raktáraikból reggel 8 és este 11 között. Első körben tíz budapesti kerületben lehet rendelni, akár már ezer forint értékben is.

Fél órán belül házhoz rendelhető bevásárlási szolgáltatást indít a NetPincér. Az ételkiszállító vállalkozástól immár alapvető élelmiszereket, háztartási cikkeket is lehet rendelni reggel 8 és este 11 között, első körben 10 budapesti kerületben.

A kínálatban kezdetben fagyasztott termékek, tejtermékek, tojás, húsból készült termékek, pékáru, snackek, üdítők és konzervek, továbbá ételérzékenyek által is fogyasztható mentes és bio termékek, valamint tisztítószerek, test-, haj-, és szájápolási termékek, vitaminok lesznek elérhetők.

A NetPincér szerint az árucikkeket közvetlenül a beszállítóktól szerzik be, és maguk raktározzák, így rendelés esetén azonnal ki tudják szállítani a futárok, akár 30 percen belül.

A kiszállítás a kezdeti időszakban ingyenes lesz, később a megszokott netpincéres díjakon kínálják. A rendelések minimumértéke ezer forint lesz.

A cég ügyvezetője, Patai Zoltán szerint a társaság anyacége, a Delivery Hero a gyorskereskedelem úttörője kíván lenni, és nyíltan az Amazon babérjaira tör.

Forrás: HVG.hu - Vállalkozás rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek