Főoldal Életmód Lang Györgyi Kulka Jánostól volt terhes

Lang Györgyi Kulka Jánostól volt terhes

4 megtekintés

Az énekesnő és a színész megdöbbentő őszinteséggel beszélt a Propaganda című műsorban a több tíz évvel ezelőtti szerelmükről, és mint kiderült, Lang Györgyi várandós volt Kulka Jánostól.

Lang Györgyi és Kulka János Szegeden ismerkedett meg még gyerekként, mivel mindkettejük édesapja híres orvos volt, így összejártak. Akkor még nem találták egymást túl szimpatikusnak – mesélték. Később a Színművészeti Főiskolán egy osztályba kerültek, és ott Kulka születésnapján összejöttek. Lang Györgyi szerint szerelmesek és barátok is voltak, Kulka János inkább barátságra emlékszik. A főiskola után együtt mentek Pécsre dolgozni, ott is egy évig együtt laktak – mesélték Till Attilának.

„Úgy éreztem, hogy a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentünk a színházból, majd azt mondta: »Ugye, már milyen rossz ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék.« Tehát ilyen jól éreztem – mondta Lang Györgyi. Hozzátette, hogy egy évig ki volt borulva.

A beszélgetés e pontján Kulka János azt mondta: „Szörnyű volt, terhes voltál”. Till Attila visszakérdezett. Lang Györgyi megerősítette, és azt is, hogy Kulka volt a gyerek apja.

„Lenne egy kövér, szőrös, széles szemöldökű, undok kislányunk” – tette hozzá nevetve Lang Györgyi.

Kulka János még annyit mondott, hogy szégyelli magát, ám a színésznő szerint ezen már nincs mit szégyellni, mivel a kapcsolatukból barátság lett, amely azóta is tart. A kerekesszékben élő Lang és a stroke-ja után lábadozó Kulka hetente többször összejár beszélgetni.

Forrás: HVG.hu - Élet+Stílus rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek