Főoldal Kultúra Két időpontot is lekötöttek jövőre a Fishing on Orfű szervezői

Két időpontot is lekötöttek jövőre a Fishing on Orfű szervezői

6 megtekintés

Júniusban tartanák meg fesztivált, de ha halasztani kell, van B-tervük.

Június 16. és 19. között tartanák meg a járványhelyzet miatt idén elmaradt Fishing on Orfű fesztivált 2021-ben, ugyanakkor a szervezők már egy augusztus 25. és 28. közötti időszakot is lekötöttek a fellépőkkel, amennyiben szükségessé válna a hagyományos nyári rendezvény újbóli elhalasztása.

Az idén a koronavírus-járvány miatt már két alkalommal elmaradt fesztivál sajtófőnöke, Egyedi Péter közleményében azt írta, hogy elkészült a rendezvény részletes zenei programja. A fellépőkkel a pótdátumot is lekötötték, így garantáltan az eredeti zenei program valósul meg halasztás esetén is.

A júniusra tervezett fesztiválon többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén, továbbá – csakúgy, mint az eddigi években – 2021-ben is Orfűre várják a legfontosabb és legjobb könnyűzenei produkciókat – közölte Egyedi Péter.

A fesztivál egy rendkívüli „beköltöző nappal” kedveskedik azoknak, akik idén egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020-as rendezvényt. Ők június 15-én – illetve amennyiben tömegrendezvények tiltása miatt ismét halasztani kell, akkor augusztus 24-én – már olyan előadókkal találkozhatnak, mint Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók, valamint az Elefánt tagjaiból álló Szendrői–Tóth duó. A sajtófőnök felhívta a figyelmet arra, hogy erre a plusz napra jegy nem váltható.

Egyedi Péter közölte, hogy a fesztiválra ugyanakkor már megkezdődött a jegyértékesítés, és a bérletek mellett napijegyek is válthatók, míg a kempingjegyeket januárban kezdik árusítani. A belépők árát csak abban az esetben térítik vissza, ha központi korlátozások miatt egyik dátumon sem tarthatják meg a rendezvényt.

Forrás: HVG.hu - Kult rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek