Főoldal Itthon Halálos fenyegetéseket kap az ismert virológus, mert kiállt a koronavírus-oltás mellett

Halálos fenyegetéseket kap az ismert virológus, mert kiállt a koronavírus-oltás mellett

2 megtekintés

Boldogkői Zsolt szerint azért támadják, mert vitába szállt a vírustagadó Gődény Györggyel.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

Boldogkői Zsolt virológus nyilvános vitába szállt a közismerten járványszkeptikus Gődény Györggyel.

A szegedi orvos később a közösségi oldalán fenyegették meg, amiért kiállt a koronavírus-oltás mellett – számolt be az RTL Klub Híradója.

Ha 48 óra után nem jelentkeznek … Ezt a fenyegetést kaptam. Megfontolom, hogy jelentsem rendőrségen a felbújtójával …

Közzétette: 2020. december 7., hétfő

A csatorna kereste Gődényt, de nem kapott választ a kérdéseire.

Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd pártigagatója korábban megkérdezte Polt Pétert, hogy megvizsgálták-e a Gődény György által közzétett tartalmakat, illetve hogy tesznek-e lépéseket annak érdekében, hogy a vírustagadó gyógyszerész oldalai ne legyenek elérhetőek. A főügyész válaszában azt írta, hogy a képviselő kérdését feljelentésnek értékelte, és azt a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította. Indoklása szerint a rendőrség feladata megítélni, hogy a Kocsis-Cake által említett tevékenység felkelti-e a bűncselekmény gyanúját.

Forrás: HVG.hu - Itthon rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek