Főoldal Technika és Tudomány Felfüggesztette a jegyárusítást a kisföldalattiban a BKK

Felfüggesztette a jegyárusítást a kisföldalattiban a BKK

4 megtekintés

Ideiglenesen felfüggesztette a jegyértékesítést az 1-es metró állomásain a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében – közölte a társaság. Az elmúlt időszakban egyre kevesebben váltottak jegyet az 1-es metróvonal állomásain dolgozó peronőröknél, mivel a szolgáltatást főképp a turisták veszik igénybe, akiknek a száma jelentősen csökkent a koronavírus-járvány miatt.

A most hozott átmeneti intézkedés ellenére a közösségi közlekedési szolgáltatás természetesen továbbra is csak érvényes jeggyel vagy bérlettel vehető igénybe, amelynek meglétét a jegyellenőrök folyamatosan ellenőrzik – írták.

Jegyet vagy bérletet az intézkedés visszavonásáig a pénztárakban, az ügyfélközpontokban és a városszerte éjjel-nappal működő 370 jegyautomatából lehet vásárolni.

Az okostelefont használó utasoknak azt javasolják, hogy fontolják meg a járvány alatt különösen biztonságos megoldást jelentő mobiljegy használatát.

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek