Főoldal Technika és Tudomány Erzsébet királynőnek nagyon megy a távolságtartás

Erzsébet királynőnek nagyon megy a távolságtartás

2 megtekintés

Idén először állt össze közös portréra a brit királyi család.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

A cikksorozat támogatója a METRO

Legyen szó friss halról a halászléhez vagy egy mesés ajándékról a kisunokának, nálunk minden karácsonyi kelléket beszerezhet. Látogasson el áruházainkba és legyen varázslatos az ünnepi készülés!

hirdetés

Vilmos herceg és Katalin hercegné egy királyi vonatturné lezárásaként érkezett meg Windsorba, hogy a királyi család többi tagjával összeálljon egy távolságtartást tiszteletben tartó karácsonyi portréra.

A képen ott van a 93 éves Erzsébet királynő is, aki a járvány miatt idén nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt. Jól látszik, hogy mindenki tartja a másfél méteres távolságot, így talán a fotósnak is kicsit nehezebb dolga volt, de az öltözetük abszolút ünnepi.

A képen a királynő négy gyereke közül csak három látható: Károly, Anna és Eduárd. A szexbotrányba keveredett András herceg távol maradt a fotózástól.

Forrás: HVG.hu - Tech rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek