Főoldal Autó 141 kiló kábítószert találtak a rendőrök egy solymári házban

141 kiló kábítószert találtak a rendőrök egy solymári házban

4 megtekintés

A lefoglalt drog értéke 350 millió forint körül van.

A fővárosi nyomozók kedden lecsaptak egy solymári házra, ahol egy férfi eladásra szánt kábítószereket tárolt és marihuánát termesztett – írja a police.hu.

A rendőrök az ingatlanban összesen 141 kilogramm kábítószert – kokaint, amfetamint, hasist, marihuánát és kábítószergyanús tablettákat –, valamint 1 millió forintot foglaltak le. A kábítószerek becsült feketepiaci értéke körülbelül 350 millió forint.

A helyszínen elfogtak, illetve őrizetbe vettek egy 31 éves debreceni dílert is, aki a gyanú szerint Budapesten árulta kábítószert. A rendőrség előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatására.

A rendőrség azt is közölte, hogy a BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztály nyomozói az elmúlt három hétben összesen 214 kilogramm kábítószert és 279 tő marihuánát vontak ki a forgalomból. A lefoglalt drogok értéke meghaladja a félmilliárd forintot. 

Forrás: HVG.hu - Autó rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek