Főoldal Kultúra Hatalmas mézeskalácsház készült a Reszkessetek, betörők! helyszínéből – videó

Hatalmas mézeskalácsház készült a Reszkessetek, betörők! helyszínéből – videó

4 megtekintés

A karácsonyi klasszikus 30. évfordulója alkalmából készíttetett mézeskalácsszobrot a Disney. Az eredmény magáért beszél.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

A cikksorozat támogatója a METRO

Legyen szó friss halról a halászléhez vagy egy mesés ajándékról a kisunokának, nálunk minden karácsonyi kelléket beszerezhet. Látogasson el áruházainkba és legyen varázslatos az ünnepi készülés!

hirdetés

Michelle Wibowo cukrász 300 órát töltött el az 1,7×1,25 méteres sütemény elkészítésével. Gondosan ügyelt rá, hogy a Disney megbízásából készülő mézeskalácsház kiköpött mása legyen az eredetinek, McCallisterék csupa ablak otthonának (33 ablak került a mézeskalácsra is).

A szemfülesek kiszúrhatják a Little Nero pizzaszállító autóját 14 pizzás dobozzal, a betörök teherautóját, Kevin gumiabroncs-hintáját és még Kevin is szerepel az alkotásban, a cukormázból készült hóban kell keresnünk.

Forrás: HVG.hu - Kult rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek