Főoldal Életmód “Az ufók igenis léteznek, ott vannak a Marson az amerikaiakkal együtt”

“Az ufók igenis léteznek, ott vannak a Marson az amerikaiakkal együtt”

2 megtekintés

Az izraeli űrprogram egykori vezetője egy interjúban mesélt róla, milyen “titkokat” ismer. Aztán bemutatta egy újabb könyvét.

Meglepő kijelentéssel állt elő az izraeli űrprogram nyugalmazott vezetője. Haim Eshed szerint léteznek földönkívüliek, de az emberiség még nem áll készen a bemutatásukra, így a létezésüket egyelőre titokban tartják.

Eshed közel 30 éven át vezette az izraeli űrkutatást, ebből az alkalomból készült vele egy beszélgetés a The Jerusalem Postban, melyben egyébként az új könyvéről is beszélt a most 87 éves férfi. Vagyis az interjú egyfajta reklámnak is betudható.

Eshed egyik meredekebb állítása az volt, hogy a Mars csak külsőre kietlen vidék, a felszín alatt valójában komoly munka folyik:

az emberek, konkrétan az amerikaiak, együtt dolgoznak az ott élő idegenekkel.

Arra nem tért ki, ők vajon mit csinálnak és elgondolása szerint hányan vannak.

A férfi megjegyezte: azért csak most hozakodott elő a történetével, mert ma már elismert szaktekintély. Pár évvel ezelőtt viszont intézetbe zárták volna, ha ilyeneket állít. Mármint az ufókról.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Forrás: HVG.hu - Élet+Stílus rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek