Főoldal Kultúra Lefújta a Nick Cave & The Bad Seeds a 2021-es turnéját, elmarad a budapesti koncert is

Lefújta a Nick Cave & The Bad Seeds a 2021-es turnéját, elmarad a budapesti koncert is

1 megtekintés

A szervezők visszafizetik a koncertjegy árát.

Idén június 2-án érkezett volna Budapestre a Nick Cave & The Bad Seeds, azonban a zenekar márciusban bejelentette, hogy elhalasztja a koncertet.

Később úgy volt, hogy a zenekarral 2021. május 13-án találkozhatnak a budapesti rajongók, most azonban közleményt adtak ki arról, hogy pótlás nélkül lefújják a 2021-es európai turnét a koronavírus miatt.

“A tervezett turné színvonala és bonyolultsága nem egyeztethető össze a folyamatos bizonytalansággal melyet a pandémia okoz, így a rengeteg munka ellenére, melyet minden érintett elvégzett, nem garantálható, hogy a koncertek megvalósulnak” – írták.

A magyarországi koncertet szervező Concerto Music a Facebook-eseménynél azt írta,

Meglepetéssel értesültünk róla, hogy a Nick Cave & The Bad Seeds a Covid-19 miatt, pótlás nélkül lemondja a 2021-re tervezett Európa-turnéját és benne a 2021. május 13-i budapesti koncertet is. Felkészülünk az online vásárolt jegyek automatikus visszafordítására: jegyértékesítő partnerünk, a Ticketportal mihamarabb megindítja a visszafordításokat. Az összeg arra a számlára kerül visszafordításra, amelyről a vásárlás történt, előfordulhat, hogy az összeg a vásárlás dátumánál kerül jóváírásra és banki értesítőt nem kap. Az online vásárolt jeggyel rendelkezőknek nincs teendője. Az eladott jegyek nagy száma miatt szíves türelmüket kérjük, előre láthatólag január 31-ig végzünk a procedúrával.

A személyesen vásárolt jegyeket a vásárlási ponton tudják visszaváltani. Ha az adott iroda nem tart nyitva, jegyük másolatával kérjük, e-mailben jelezzék visszaváltási igényüket a [email protected] címen, legkésőbb 2021. január 15-ig.

Bízunk benne, hogy ez a lemondás túl óvatosnak bizonyul, és 2021. májusában már közösen élvezhetjük az élőzene varázsát, más koncerteken.

Köszönve a megértést,

meglepetéssel értesültek róla, hogy a Nick Cave & The Bad Seeds a Covid–19 miatt, pótlás nélkül lemondja a 2021-re tervezett Európa-turnéját és benne a 2021. május 13-i budapesti koncertet is.

Felkészülnek az online vásárolt jegyek automatikus visszafordítására: jegyértékesítő partnerük, a Ticketportal mihamarabb megindítja a visszafordításokat. Az összeget arra a számlára utalják vissza, amelyről a vásárlás történt, de előfordulhat, hogy az összeg a vásárlás dátumánál kerül jóváírásra és banki értesítőt nem kap. Az online vásárolt jeggyel rendelkezőknek így nincs teendője, de türelmet kérnek, legkésőbb január 31-ig végeznek a procedúrával.

A személyesen vásárolt jegyeket a vásárlási ponton lehet visszaváltani, részleteket ide kattintva találhat.

Forrás: HVG.hu - Kult rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek