Főoldal Kultúra Három királynő menti meg a karácsonyt

Három királynő menti meg a karácsonyt

5 megtekintés

Összeállt Mariah Carey, Jennifer Hudson és Ariana Grande egy karácsonyi dalra.

Karácsony 2020

A karácsony idén sem marad el, legfeljebb kicsit más lesz, mint ahogy vártuk és ahogy megszoktuk. Kompromisszumokat kell majd kötnünk, talán áldozatokat is kell majd hoznunk, de végül is ez a szeretet ünnepe, és mint ilyen, erős kötelék közöttünk. Sok mindent kibír. Tartson velünk a ráhangolódásban!

A cikksorozat támogatója a METRO

Legyen szó friss halról a halászléhez vagy egy mesés ajándékról a kisunokának, nálunk minden karácsonyi kelléket beszerezhet. Látogasson el áruházainkba és legyen varázslatos az ünnepi készülés!

hirdetés

Azt, hogy Mariah Carey milyen fergeteges karácsonyi hangulatot képes teremteni, már legalább húsz éve tudjuk, hiszen a legendás karácsonyi albuma, a Merry Christmas 1994-ben jelent meg.

Carey azonban még mindig képes teljes erőbedobással karácsonyozni, de idén már társai is vannak Jennifer Hudson és Ariana Grande személyében, akikkel közösen az Oh Santa című számot dolgozták fel.

A dalhoz készült videóban szinte túlcsordul a karácsonyi tematika, de a prímet úgyis a három énekesnő hangja viszi.

Forrás: HVG.hu - Kult rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek