Főoldal Sport Hosszú Katinka kihagyja a jövő heti országos bajnokságot

Hosszú Katinka kihagyja a jövő heti országos bajnokságot

3 megtekintés

A korábbi versenyeken elmaradtak az eredményei a várakozástól.

Koronavírus – a második hullám, a második lezárás

A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!

Hosszú Katinka úgy döntött, hogy nem vesz részt az úszók jövő heti országos bajnokságán, mert az olimpiára való felkészüléséhez most edzésekre van szüksége. Hosszú sok sikert kíván klubtársainak, valamint a többi úszónak a keddtől szombatig tartó versenyre.

Hosszú és csapata, az Iron részt vett a budapesti buborékban (vagyis szigorú elzártságban) megrendezett ISL (Nemzetközi Úszóliga)-szezonon. Hosszú eredményei elmaradtak ugyan a várakozástól, de versenyről versenyre jobb formát mutatott. Akkor úgy nyilatkozott, hogy már nagyon hiányoztak neki a mindenkori felkészülésének alapját képző viadalok, és “ha lett volna még tíz meccs, akkor formába lendül”. Majd kifejezte reményét, hogy hamarosan minél több versenyen tud medencébe ugrani, és akkor a felkészülése is visszatér a korábbi ritmusba. Kiemelte: sokkal jobb formában érzi magát és motiváltabb az ISL szezont követően, mint korábban, amikor nyolc hónapon keresztül nem tudott versenyezni, ezért a mostani csapatviadal nagy lökést adott neki a jövőre.

Forrás: HVG.hu - Sport rovat

További hírek a témában

Ez weboldal sütiket használ, hogy a felhasználói élményt javítsa. Feltételezzük, hogy ezzel egyetért, de ha akarja, bármikor letilthatja. Elfogad Részletek